Tvillingsjäl

I den hinduiska religionen det finns en tro på att du är skapade från ljus. Och i vårt liv blir det karmiska relationer, själsfränder, och det ena Tvillingflamma.

Karmiska relationer är människor som du kommer att möta i ditt liv som är där för att lära dig en värdefull läxa och sedan vara borta.

Själsfränder är människor vi kommer att tillbringa mycket tid med, och lära av och lita mer än någon annan. Men det sägs att du inte kommer att vara med din själsfrände för evigt. Och när vår själ skapas, är en och endast en

Tvillingflamma skapat precis som en spegel, en återspegling av allt du är. När du ser den här personen, den här Tvillingflamma, du vet bara att det är dem utan ett enda tvivel i ditt sinne. Och när du hittar din flamma, är du klar och du kommer att resa tillsammans från universum till universum. Det är nästan omöjligt att hitta din eld eftersom de ofta lever i skilda världar, alltid söka efter varandra. Men man tror, en dag, kommer varje flamma finna sin tvilling.
En person som alltid har varit en del av din själ som du kan ha letat efter utan att veta att de var i ett annat universum söker dig. .

Varje själ har en andlig motsvarighet eller två som är deras exakta polära motsatsen. Du skapades tillsammans när din själ föddes ur den oändliga källan bokstavligen eoner sedan. En tvilling polariserat till yin eller kvinnlig sida och en tvilling polariserad till manlig eller yang sidan. Var och en av tvillingarna behöll ett frö av deras motsvarighet. Dessa andliga motsvarigheter är sammanlänkade i evigheten. Tvillingsjälar har djup ovillkorlig kärlek till varandra och deras kärlek är evig, ren och den högsta formen av kärlek. Deras kärlek är ”gudomlig” i naturen och är representativ för den kärlek vår skapare har för oss.

Detta begrepp är inte ny, och i själva verket är mycket gammalt. Platon diskuterar tvillingsjälar i hans Symposium. Sufierna hänvisar till tvillingsjälar som ”syster själar” i Sufi texten.

Vår naturliga tillstånd är att vara i enighet med vår dubbla själ och även våra högre jag.

Den cykliska universums natur är att vi sjunka och vi stiga igen. Det är en evig process. Källan andetag oss och vi börjar vår nedstigning. Källan andetag oss tillbaka och vi börjar stiga. När uppstigningsprocessen börjar anpassa vi igen med våra högre jag och våra gudomliga motparter, vår dubbla själ.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s