Tokerier

Många som skriver om forntida historia låter sina nationalistiska, rasistiska och religiösa tankar lysa igenom i slutsatserna, så tro inte på allt som skrivs. Nedan text är en sådan som skulle kunna ge upphov till en ny myt. Men texten är bara en fantasi som länkar hypoteser med fakta. Ifrågasätt, tänk själv och genomskåda!

Historia som är fantasifull
För länge sedan, ungefär 30 000 år sedan så utbröt det stora vulkaneruptioner på många håll i världen. Detta innebar att klimatet vid nordkalotten blev kallare.

Den stora kontinenten Atlantis som låg mellan Europa och Amerika, var vid denna tid delad i flera öar. En av dessa öar hette Aryan. Aryans innevånare kom från Atlantis och de hade delat ön i två riken Nordriket och Sydriket. Nordriket kallades för Norige och sydriket för Suerige, då Nor betydde norr och Suer betydde syd på det Atlantiska språket.

Härskaren, kungen i Suerige hette Bra.Man, för han var en bra och god man. Bramans fru hette Skan.Da. De fick tillsammans två söner som de döpte till Vis.nu och Allt.man. Barnen fick namnen av Braman för att han ville att den ena skulle vara vis, klok från födseln och att den andra skulle ha ett bra minne och läa sig allt. Men Alltman var ganska bråkig och han tjivades med sin broder ofta, så han började kallas för Tjiva.

Härskaren, kungen i Norige hette Oden. Oden hade barn med olika kvinnor. Odens äldste son Tor, fick han med kvinnan Jord. Tillsammans med Frigg hade Oden sönerna Balder, Hermod och Höder.

Den kraftiga snöfallet gjorde att inlandsisen bredde ut sig och de var så småningom tvungna att emigrera till ett varmare klimat. Detta skedde för drygt 25 000 år sedan.
I det kalla klimatet så var det livsnödvändigt att hålla elden i eldstaden vid liv. Eld hette Agni på den tiden.

De i Norige utvandrade till nuvarande England och Tyskland, medans de i Suerige utvandrade än bort till nuvarande Indien och Iran. De som bosatte sig i Iran döpte ursprungligen landet till Aryan, med det förvanskades så småningom till Iran.
De som bosatte sig i nuvarande Indien döpte landet till Suern efter sydriket Suerige som de kom ifrån.

Braman gav Alltman i uppdrag att se till att all kunskap nedtecknades och hölls levande. Alltman/Siva skapade en kunskapsbok där allt vetande skulle nedtecknas och han kallade den för “Veta”. Detta ord förvanskade med tiden till Veda och idag så känner vi till dom som de uråldriga Veda skrifterna.

Grupper av arier i Indien hade tröttnat på förfallet och dykandet av oändligt antal gudar, så de ville återvända fil fäderneslandet. När inlandsisen och de ursprungliga innevånarna så återvände till  sina förfäders land för ungeffär 10 000 år sedan så döpte de sina tidigare riken till vad det hetat tidigare, Norige och Suerige. Med tiden har stavningen av dessa namn förvanskats till Norge och Sverige.

Senare med tiden kom Braman, Visnu och Tjiva att dyrkas som gudar. Gudarna i västerlandet, var inte från Suern och kallades därför än idag för Asuras och Asar. I Suern som nu kallas för Indien så ses och dyrkas Brahman, Vishnu och Shiva dom första gudarna.

Suerige som idag kallas för Sverige var den ursprungliga platsen för den högresta vita ariska rasen med blå ögon och blont hår som kännetecken. Blonda och blåögda människor finns idag i norra Indien, Pakistan och Afghanistan, Iran samt länder som vikingarna besökte, som Ukraina och Turkiet.

I dag i Indien så betyder Aryan, de nobla, de ädla. De styrande i den högsta kasten har sitt ursprung i den ariska rasen från ön Aryan.
Detta hade även Thulesällskapet som försåg Hitler med fakta om ariska rasen fått insikt om. Det var en av anledningarna till att Hitler inte angrep Sverige. Tyvärr drog Hitler med sitt handlande skam över den ariska rasen, som han genetiskt inte tillhörde.

Modern genteknik kan bekräfta folkvandringarna i denna otroliga historia.

I huggormars avföda
Bedriven icke taskspel och hor
Lev icke i synd och i njutning
Utan vänd edra hjärtan mot ljuset
och låt Herren nedstiga i eder”

Tag er i akt
Ty mörkrets makter snärjer edra tankar
Låt oss nu till sist lovprisa Herren vår Gud
och sjunga psalm sex – sex – sex”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s