Framtiden

Framtiden är både mörk och ljus.

Impulser om moral och etik
Zarathustra, Buddha och Jesus sände andliga impulser till mänskligheten att närma sig Skaparen genom att uppmana människor att vända blicken inåt, känna sig själv och finna himmelriket inom sig.
Mörkrets makter som vill att människor inte ska se sitt sanna jag utan stanna kvar i jordelivets ständiga kretslopp. Dessa mörkrets makter finns ständigt närvarande på jorden genom tankemönster som döljs bakom politiska ideologier och religioner.

Islams överlägsenhet ett hot
Islam skapades och ser sig själv som en fulländad religion som ska erövra världen och alla människor ska tillbe månguden Allah. Islam har som totalitär ideologi och religion genom krig och hot erövrat stora delar av världen. Islam har instruktioner om mord på de som inte tror på islam inbyggt i Koranen, så kritik av islam offentligt får ofta personliga konsekvenser. Ett exempel. Kritisera därför aldrig islam eller Muhammed då det inte gagnar dig i din väg mot ditt inre ljus.

Fatwor kan vara en tändande gnista
Det skulle bara behövas att nån anti-muslimsk organisaton skulle spränga eller bränna en moske, så skulle det kunna leda till att kyrkor börjar brännas. Skulle en mäktig imam utfärda en fatwa om att kyrkor ska brännas, så finns det inget slut på eldarna världen över.
Slutligen så skulle västvärlden reagera och ”neutralisera” imamer och styrande som uppviglar, då det får sådana katastrofala konsekvenser.

Ord kan få personliga konsekvenser
Kommunismen och socialismens totalitära styrelseskick har genom alla tider undanröjt meningsmotståndare och religionsförkunnare. Även den judisk-kristna kyrkan har genom tiderna motarbetat spridandet av kunskap och förföljt tänkare. Detta kommer alltid att upprepas från män med makt.

Kyrkor kommer att brännas och moskéer att sprängas
Detta är ingen profetia. Det har redan börjat och kommer att eskaleras när nationer bekämpar islamistiska terrorister, så kommer moderata muslimer att hämnas genm att bränna kyrkor. Grupper av anti-islamister kommer att spränga moskéer och motsättningarna i de mutikulturella samhällena ökar.

Arbetslösheten och klyftorna ökar överallt
Kapitalismen nedgång i västvärlden började för många år sedan. Priskonkurrensen och företagens vinstintressen har flyttat produktion till länder med lägre löner under många år.
Slutligen så finns inte ens kunskap om utveckling och produktion kvar i västvärlden. Nedläggningar av industrier runt om i landet vittnar om detta. Kvar blir enklare tjänste och hantverksyrken.

Förakt mot judar och utrotande av Israel
Judarna har genom alla tider varit föraktade och hatade av många styrelseskick. Även islam har detta förakt inbyggt i sin religion.
En trolig framtid är att något muslimskt land bestämmer sig för att utplåna staten Israel genom att först fälla en atombomb över Tel Aviv och sedan invadera landet.
Israels ubåtar är redo att skicka iväg kärnvapenrobtar mot angripare. Troligt är att en kärnvapenrobot är redo att skickas till Mecka och utplåna Kaba och förinta en av islams pelare.

http://www.calleman.com/content/articles/svenska/israel_islam.htm

Artikel i DN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s