Förfädrerna

Annunaki

http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/anunnaki/anu_13a.htm#part 1

 

http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/anunnaki/anu_12.htm

Namnet ”Anunnaki” kan betyda många olika saker [baserad på hebreiska tolkningar] – det är rikt med mening.

”En” är en förkortning för ”anachnu”, som betyder ”vi”

”En” betyder också ”himlen”

”Naki” betyder ”ren”

Så kan namnet betyda ”Vi är ren” och ”himlen är ren,” rena som i ”ren”. ”Ki” betyder ”jord”, så ”Vi är här på jorden.” ”Himlen är på Jorden.” ”Anu är här på jorden.” ”Vi” är också tänkt som en kollektiv enhet, av källa.

De var lång, jätte, (på hebreiska ordet för jättarna är ”Anakim”) och har också kallats Norden eller blondiner, även om inte alla av dem hade blont hår eller blå ögon. Det är lätt att se sin Lyran och Sirianska rötter i sitt utseende. De lyste också en gyllene färg. Deras symbol är den bevingade disken, som inte bara företräder deras rymdskepp, men också en symbol för förmågan hos anden att flyga gratis medan ihåg att det är klokt, gudomliga källa. Dessa Anunnaki senare kallades Elohim, och Nefilim (de som härstamma, kom ner). De var emellertid inte ”” Elohim, men Elohim blev ordet som används för plural av Gud.

En av de Anunnaki ledare som inte hade någon tålamod för människor var EN.LIL. Enlil var prinsen av himmel och jord. Han var ansvarig för luftrummet var han chef för gudarna och Herre Sumer. Enki och Enlil var halvbröder genom samma fader, Anu, som var ledare för denna Anunnaki grupp. De hade också brottas med Marduk (en av Enki söner) som proklamerades den störste kungen av gudarna. Under senare år var symbolen för månskäran samband med Nanna / Sin (Enlil-och Ninlil son), som Sinai namngavs för, och som blev känd som Allah.

Inte långt efter uttåget, lämnade andra Anunnaki sina jordiska inflytande och deras hemligheter att omvandla guldet till den kraftfulla substans som låtit sin livslängd och andliga förmågor också försvunnit. Deras kunskap om livet hölls i händerna på mycket få som började missbruka den och blev girig. Sedan i tid, människor som mindes dog eller försvann.
http://www.hiddencodes.com/annunaki.htm

http://www.sherryshriner.com/books/sons_daughterss.htm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s